DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Sivistysvaliokunnan puheenjohtajaksi kokoomuksen Paula Risikko

Sivistysvaliokunnan puheenjohtajaksi kokoomuksen Paula Risikko

Sivistysvaliokunnan puheenjohtajan tehtävään nousee kokoomuksen kansanedustaja Paula Risikko. Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi torstaina ryhmäkokouksessaan valiokuntapaikoille esitettävät kansanedustajat.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä. Kun on ennen politikkaan tuloa toiminut pitkään koulutuksen ja tutkimuksen parissa, on kuin kotiinsa menisi”, toteaa Risikko.

Risikko on toiminut aikaisemmin eduskunnan puhemiehenä, sekä valtioneuvoston jäsenenä lukuisissa eri ministerin tehtävissä. Kansanedustajana Risikko on ollut vuodesta 2003 lähtien.

Koulutukseltaan Paula Risikko on terveystieteiden tohtori (TtT) ja terveydenhuollon opettaja. Hänellä on hallintotieteiden kunniatohtorin (Vaasan yliopisto) ja lääketieteen kunniatohtorin (Tampereen yliopisto) arvonimet.

Ennen kansanedustajaksi tuloaan Risikko on toiminut opetus- ja koulutustehtävissä vuodesta 1985 alkaen sekä koulutuksen johto- ja kehittämistehtävissä vuodesta 1990 alkaen, kunnes hän vuonna 2003 tuli valituksi eduskuntaan.

”Osaava ja koulutettu kansa on Suomen vahvuus. Osaaminen ja sivistys ovat tärkeitä jokaiselle ihmiselle itselleen, mutta ne ovat keskeistä myös koko yhteiskunnan kukoistuksen kannalta”, arvioi Risikko.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018