DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Essayah jatkaa KD:n puheenjohtajana – varapuheenjohtajistoon uusiutui kokoonpanoon Östman, Haavisto, Falk

Oulussa puoluekokoukseen kokoontuneet kristillisdemokraatit valitsivat lauantaina 24.8. kansanedustaja Sari Essayah´n, 52v, Lapinlahdelta jatkamaan yksimielisesti KD:n puheenjohtajana seuravan kaksivuotiskauden. Sen sijaan koko puolueen varapuheenjohtajisto uusiutui.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Peter Östman, 57v (256 ääntä). Hän on yrittäjätaustainen kolmannen kauden kansanedustaja ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Luodosta. Hän toimi kahdeksan vuotta KD eduskuntaryhmän puheenjohtajana.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin KD Nuorten pääsihteeri ja Forssan KD-osaston puheenjohtaja Viljami Haavisto, 22v (179 ääntä). Hän opiskelee teologiaa ja estetiikkaa Helsingin yliopistossa sekä klassista filologiaa ja antiikin kulttuuria Turun yliopistossa.

Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin lahtelainen kaupunginvaltuutettu ja varakansanedustaja Sonja Falk, 42v (133 ääntä) joka työskentelee lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntijana. Hän on aiemmin toiminut muun muassa ministerin erityisavustajana ja KD eduskuntaryhmän palveluksessa.

Muut varapuheenjohtajaehdokkaat saivat ääniä seuraavasti:

Tiina Tuomela 109 ääntä, Tapio Puolimatka 86 ääntä, Sari Tanus 80 ääntä, Sirpa Pursiainen 75 ääntä, Mika Ebeling 53 ääntä, Jouni Koskela 27 ääntä ja Miikka Korpiranta 4 ääntä.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018