Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetissa suomalainen tulee ensin. Perussuomalaisten vaihtoehto parantaa kansalaisten ostovoimaa lähes 700 miljoonalla eurolla. Samalla Perussuomalaiset ottaisi­vat valtiolle 193 miljoonaa euroa vähemmän velkaa kuin hallitus.

Perussuomalaiset ovat valmiita säästämään ensisijaisesti maahanmuutosta, kehitysavusta, yritys­tuista ja poliittisesta kähminnästä.

Vaihtoehdossa perussuomalaisten ehdottamat maahanmuuton säästöt kertautuvat useampien yhteiskunnan alojen kuten terveydenhoidon, sosiaaliturvan ja oikeuslaitoksen resursseissa. Säästöt ovat todellisuudessa monin kerroin suurempia kuin seuraavan vuoden budjettitalouden välittöminä säästöinä on esitetty. Tämän vuoksi Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetilla kiihtyvä valtion velkaan­tuminen pysäytetään, eikä valtion omaisuutta ole tarvetta myydä kertaluontoisten menojen vuoksi.

Perussuomalaiset puolustavat suomalaista yksityisautoilijaa ja yrittäjää perumalla polttoaineveron korotuksen. Tahdomme pitää autoilun hinnan kohtuullisena.

Kansallismieliseen ja oikeudenmukaiseen politiikkaan kuuluu vähäosaisten, sairastuneiden ja syr­jäytyneiden suomalaisten auttaminen. Perussuomalaiset tahtovat panostaa mm. hoitopalveluiden resursseihin, omaishoidon tukemiseen, sisäilmaongelmien ratkaisemiseen, lääkekorvauksiin ja ulos­otossa olevien auttamiseen takaisin tasapainoon.

Perussuomalaiset tekevät talouspolitiikkaa suomalainen työ ja yrittäminen edellä. Sillä tavoin tuem­me maamme talouden vahvistumista ja kilpailukykyä.

Lisäresursseja esitetään myös kotimaan turvallisuudesta huolehtiville poliisille, rajavartiolaitokselle ja hälytyskeskuksille.

Perussuomalaiset ovat suomalaisen maaseudun puolella ja esittävät pienviljelijöille lisää tukea sekä lisäpanostusta lomitusjärjestelmän turvaamiseen.

Tehdään yhdessä parempi Suomi!

http://www.debaatti.uutisparkki.com/wp-content/uploads/2019/11/Perussuomalaiset-vaihtoehtobudjetti-2020_valmis.pdf