Puheenjohtajisto: heikkilä, hämäläinen, nurmela

Kokoomusopiskelijat valitsivat uuden liittojohdon – puheenjohtajaksi Jeremias Nurmela

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry:n Jyväskylässä järjestetyssä 53. liittokokouksessa liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi on valittu helsinkiläinen Jeremias Nurmela (24).

 Kaudelle 2020-2021 valittu Nurmela opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja toimii Kokoomuksen puoluevaltuustossa. Hän on toiminut aikaisemmin Kokoomusopiskelijoiden liittohallituksessa kaudella 2019.

– Tuhatkunta on rohkea, liberaali ja edistyksellinen. Tulevalla kaudella korostuvat etenkin järjestöllinen kehittäminen ja kuntavaaleihin 2021 valmistautuminen. Tuore tavoiteohjelma antaa tähän vahvan selkänojan, kehuu valittu puheenjohtaja Nurmela

Varapuheenjohtajiksi vuosille 2020-2021 valittiin tamperelaiset Niina Hämäläinen ja Eero Heikkilä. Hallituksessa vuoden 2020 toimivat Joonas Pulliainen, Rakel Saarinen, Roope Tukia, Hilla Haajanen, Heta Räikkönen, Hanna Hyyryläinen ja Laura Varajärvi.