Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio esitti tänään suullisen kyselytunnin päätteeksi ennen joulutaukoa jo perinteeksi muodostuneen jouluisen kysymyksen pilke silmäkulmassa.

Arvoisa puhemies!

Vuosi sitten eduskuntavaalien alla kaikki vakuuttivat olevansa kilttejä. Sittemmin on satanut syytöksiä, että joku olisi ollut tuhma.

Opposition mielestä hallitus on ollut tuhma ja hallituksen mielestä oppositio. Koska tästä asiasta on epäselvyyttä niin esitänkin, että tuhmuuden mittaaminen ulkoistetaan jatkossakin Lappiin sijoitettuun huippuluokan tiedustelu-keskukseen, jolle myönnetään jälleen valtion varoista valtavan kokoinen salainen budjetti.

Tuon Korvatunturille sijoitettavan salaisen tiedustelukeskuksen toimintamalliksi esitän yhä, että massiivinen joukko tontuiksi kutsuttavia agentteja jalkautuu ihmisten ikkunoiden taakse ja silmä- sekä kuulohavainnoin selvittävät kansalaisten käytöstä.

Korvatunturin valvonta-alueeksi esitän jatkossakin koko maapalloa. Tiedustelun loppuraportin antaa vuosittain suoraan seuratuille kohdehenkilöille tiedustelukeskusta johtava Pukki, ja palkitsee hyväkäytöksiset ihmiset runsain lahjoin.

Toivotan koko eduskunnalle hyvää joulua ja kysyn hallitukselta, annatteko täydet toimivaltuudet tälle erityistehtävää suorittavalle joulupukille?