Hallitus nauttii eduskunnan luottamusta äänin 99-78.  Eduskunta äänesti luottamuksesta täysistunnossa keskiviikkona 17. helmikuuta

Välikysymys koski Suomen Suomen osallistumisesta EU:n elpymispakettiin.
Täysistuntokeskustelussa 16. helmikuuta olivat edustaja Ville Tavio edustaja Sari Essayahin kannattamana sekä edustaja Ilkka Kanerva edustaja Markku Eestilän kannattamana tehneet ehdotukset epäluottamuslauseen antamisesta valtioneuvostolle.
Ville Tavion esittämä epäluottamuslause: Marinin hallitus hyväksyi elpymispaketin, joka vaarantaa Suomen budjettisuvereniteetin tavalla, josta ei ole enää paluuta. Samalla hallitus antoi siunauksensa pysyville tulonsiirroille ja vastuuttomalle taloudenhoidolle. Tästä syystä esitämme, että hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta.
Ilkka Kanervan esittämä epäluottamuslause: Eduskunta toteaa, että hallitus on epäonnistunut EU:n elpymispakettia koskevissa neuvotteluissa moraalikadon riskin minimoimisen sekä rahoituksen selkeän ehdollisuuden, elvytysrahojen tarkoituksenmukaisen kohdentumisen ja paketin ainutkertaisen luonteen varmistamisen osalta, minkä vuoksi hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta.