Liike Nytin puheenjohtaja, kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo

Liike Nytin puheenjohtaja, kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo on julkaissut uuden kirjan Liike Nyt – Modernein puolue. 

Harkimo käy työryhmänsä kanssa läpi suhdettaan hallitukseen, kokoomukseen, mediaan, Juha Sipilään ja  moneen muuhun ajankohtaiseen asiaan. 

”Mitäs sitten, kun korona on ohi? Kaikki hyvin? Valitettavasti ei. Suomessa on paljon ongelmia. Meiltä  puuttuvat yhteinen tahtotila ja yhteinen tehtävä. Kun suunta on hukassa, säädetään ja riidellään  mitättömistä asioista. Tärkeät päätökset jäävät tekemättä. Hallitus lisää pysyviä menoja niin, että  joudumme tällä vuosikymmenellä ottamaan koronan jälkeenkin 5-10 miljardia euroa vuodessa  syömävelkaa. Raja tulee vastaan. Näin ei voi jatkua”. 

Liike Nyt haluaa tehdä politiikkaa uudella tavalla. Kansalaisten järjen ääni pitää saada paremmin kuuluviin ja  heidät pitää saada mukaan päätöksentekoon. Digitalisaatio antaa tähän paremman mahdollisuuden kuin  koskaan. Liike Nyt on esitellyt mobiiliapplikaation ja nettiparlamentin ensimmäisenä puolueena Suomessa. 

Tuoreessa kirjassa ovat mukana myös Liike Nytin varapuheenjohtaja Karoliina Kähönen, ex-puhemies Maria  Lohela ja Turussa Liike Nytin pormestariehdokkaaksi asettuva Jethro Rostedt.