KUNTAVAALIT 2017

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 sivut

Kaikki Piraattipuolueen ehdokkaat ovat täyttäneet vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen

Published / by kerttuvali

13442129_10209217781591743_8944809048272267546_n

Piraattipuolueen puheenjohtaja Jonna Purojärvi

Piraattipuolue on näiden kuntavaalien ensimmäinen rekisteröitynyt puolue, jonka ehdokkaat ovat täyttäneet vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen. Piraattipuolue panostaa politiikassa avoimuuteen ja demokratian edistämiseen. Näissäkin vaaleissa jokainen puolueen listoilta ehdolla oleva on täyttänyt vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen hyvissä ajoin ennen ennakkoäänestyksen alkua.

“Piraattipuolue toimii omien periaatteidensa mukaan, kuten kuuluukin. Olemme vaaleista toiseen saaneet vapaaehtoisen vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen tehtyä jokaista ehdokasta myöten. Puolueemme on osoittanut, että politiikan avoimuus ei ole pelkkiä vaalipuheita, vaan näkyy myös toiminnassamme.”, kommentoi puheenjohtaja Jonna Purojärvi.

Voit seurata tilannetta ja tutkia oman ehdokkaasi rahoitusta osoitteesta www.vaalirahoitusvalvonta.fi