8a0671d7-9b45-4f15-a0da-8441a54d5860 (1)

Eurooppanuorten hallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Kristian Kyllösen. Tällä hetkellä Kyllönen toimii Varusmiesliiton pääsihteerinä. 24-vuotias Kristian opiskelee hallintotieteitä Tampereen yliopistossa ja on aikaisemmin toiminut muun muassa varapuheenjohtajana Suomen Lukiolaisten Liitossa.

 “Kristianin kova asiantuntemus, organisoitu työote ja järjestöllinen osaaminen tekivät vaikutuksen. Hänellä on kokemusta järjestötoiminnasta sekä työtehtävien että luottamustehtävien kautta. Uskon, että näillä eväillä otamme Eurooppanuorissa jälleen uuden harppauksen eteenpäin kasvavana järjestönä.”, toteaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Jesse Jääskeläinen.

“Olen erittäin innoissani uusista haasteista ja siitä, että pääsen kehittämään Eurooppanuoria entistä suuremmaksi ja vaikuttavammaksi järjestöksi. Nykyisessä poliittisessa Euroopan ja Suomen poliittisessa ilmapiirissä Eurooppanuorten toiminnalle on enemmän tarvetta kuin koskaan. On mahtavaa päästä tähän mukaan.”, kertoo vasta valittu pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Pääsihteeri vastaa Eurooppanuorten yleishallinnon sekä viestinnän organisoimisesta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esimiehenä. Eurooppanuorten hallitus valitsi uuden pääsihteerin kokouksessaan 3.8.2016. Kyllönen aloittaa tehtävänsä 5.9.2016.