Riikka Pirkkalainen jatkaa Keskustan puoluesihteerinä. Vastaehdokkaita ei Pirkkalaisella tälläkään kertaan Oulun puoluekokouksen lailla ollut.

42-vuotias Pirkkalainen tuli ensimmäistä kertaa valittua Keskustan puoluesihteeriksi kesällä 2018, joten Pirkkalaisella käynnistyy tästä kolmas perättäinen kaksivuotiskausi puoluesihteerinä. Pirkkalaisen monista luottamustehtävistä mainittakoon, että hän on kotikaupunkinsa Iisalmen kaupunginvaltuutettu ja myös Pohjois-Savon hyvinvointialueen valtuutettu. Pirkkalaisella on yksi poika.

Pakarinen, Honkonen ja Lohi jatkavat Keskustan varapuheenjohtajina

Keskustan varapuheenjohtajiksi on uudelleen valittu Riikka Pakarinen, Petri Honkonen ja Markus Lohi. Pakarinen sai annetuista äänistä 1113, Honkonen 1036 ja Lohi 889 ääntä. Vaalissa olivat mukana myös Mikko Savola (834), Aleksi Sandroos (386) ja Juho Satti (155).

Espoolainen Riikka Pakarinen on 40-vuotias ja siviiliammatissaan hän toimii Suomen Start Up -yhteisön toimitusjohtajana. Pakarisella on kaksi poikaa.

Petri Honkonen on 34-vuotias saarijärveläinen yhden tytön isä. Kansanedustajana Honkonen on toiminut vuodesta 2015 ja tällä hetkellä Honkonen on tiede-ja kulttuuriministeri. Kotikunnassaan Saarijärvellä Honkonen on kaupunginvaltuutettu.

Markus Lohi tuli valituksi varapuheenjohtajistoon Oulun puoluekokouksessa. Ensi viikolla 50-vuotisjuhliaan viettävä Lohi on rovaniemeläinen, kahdeksan lapsen isä ja jo vaarikin. Kolmannen kauden kansanedustaja on tällä vaalikaudella toiminut merkittävässä roolissa mm. eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajana.

Annika Saarikko jatkaa Keskustan puheenjohtajana. Hän voitti lauantain vaalissa vastaehdokkaansa Paavo Väyrysen äänin 1341-151.

38-vuotias Saarikko on kolmannen kauden kansanedustaja ja valtiovarainministeri.

Kotikunnassaan Oripäässä Saarikko toimii kunnanvaltuutettuna ja hän tuli valituksi tammikuussa myös Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valtuustoon. Saarikko on kahden pienen pojan äiti ja naimisissa Erkki Papusen kanssa.