Puheenjohtaja Jiri Mäntysalo

Kommunistinuorten historian toinen vuosikokous pidetään 13.3. Vuosikokous pidetään tilanteessa, jossa Kommunistinuorten joukko on vuoden aikana innostavasti kasvanut ja toiminta vakiintunut. Jiri Mäntysalo hakee jatkokautta järjestön puheenjohtajana.

Vuosikokouksessa hyväksytään nippu asiakirjoja, jotka kertovat järjestön menestyksekkäästä vuodesta 2020, koronasta huolimatta, ja aiempaa vahvemman toverijoukon näkemyksistä työväenluokkaisen, solidaarisen ja kommunistisen viestin levittämiseksi edelleen tänä vuonna.

Puheenjohtaja Jiri Mäntysalo on ilmoittanut hakevansa jatkokautta Kommunistinuorten puheenjohtajana. Vuosikokouksessa valitaan järjestölle uusi hallitus.

“Viime vuonna käteen jäi paljon kokemusta uudenlaisen toiminnan tekemisestä. Striimejä ja verkkotapahtumia järjestettiin nuorten toimesta aktiivisesti ja olimme vahvasti mukana keräämässä SKP:lle uudelleenrekistöintiin vaadittavia kannattajakortteja. Kevät 2021 vaikuttaa tapahtumarikkaalta ja ideoinnin alla on jatkuvasti uusia suunnitelmia Kommunistinuorten toiminnan kasvattamiseksi”, Mäntysalo kuvailee.

“Vaihtoehtomme on pääoman vallasta ja kapitalismista irtautuminen sekä systeeminmuutos sosialismiin ja siitä edelleen kommunismiin. Katsomme tavoitteissamme pitkälle ja otamme kantaa terävästi.”
Kommunistinuoret toimii jäsenjärjestönä aktiivisesti yhteistyössä nuorisoalan kattojärjestö Allianssin, Demokraattisen sivistysliiton ja Euroopan vasemmiston nuorten kanssa.
Artikkeli Kommunistinuorten sivuilla: