Liike Nytin vauhti kiihtyy kohti huhtikuun kuntavaaleja. Puolue perusti juuri paikallisyhdistyksen  Lappeenrantaan. 

”Tämä kertoo siitä, että kiinnostus Liike Nytin toimintaan kasvaa jatkuvasti. Perustamme viikoittain uusia  paikallisyhdistyksiä eri puolelle Suomea, kuten nyt Lappeenrantaan. Lappeenranta on hyvä esimerkki siitä, kuinka osaavia ihmisiä saamme mukaan toimintaamme. Lisäksi on syytä alleviivata, että meille on viime  aikoina tullut erinomaisia ehdokkaita eri puolueista ja myös oman alansa ammattilaisia kokonaan politiikan  ulkopuolelta. Tästä on hyvä kiihdyttää kohti kuntavaaleja”, sanoo Liike Nytin puheenjohtaja,  kansanedustaja Harry Harkimo. 

Liike Nyt on Suomen modernein puolue. Sen tavoitteena on muuttaa politiikan tekotapaa osallistamalla  ihmiset mukaan päätöksentekoon myös Lappeenrannassa. Liike Nytillä on avoin ja maksuton  Nettiparlamentti ja mobiilisovellus, jonka yli 6000 käyttää on ladannut kännykkäänsä. 

Liike Nytin Lappeenrannan paikallisyhdistys perustettiin keskiviikkona 3.2. Puheenjohtajaksi valittiin Jarno  Repo ja hallituksen muiksi jäseniksi Jere Välimaa, Päivi Tikka, Antti Ruokolainen, Juha Reinikkala ja Juha  Hentula. Kaikki ovat lähdössä myös ehdokkaiksi. 

Uusista ehdokkaista kerrotaan vielä lähempänä huhtikuun kuntavaaleja.