Liike Nyt on Suomen modernein puolue. Liikkeen tavoitteena on muuttaa tapaa, jolla politiikkaa tehdään,  osallistamalla kansalaiset mukaan päätöksenteon eri vaiheisiin. Liike tekee politiikkaa asiat eikä ideologia  edellä. Päätökset perustuvat tosiasioihin. 

Liikkeellä on oma kaikille avoin ja maksuton Nettiparlamentti -verkkoympäristö, jossa käydyt keskustelut ja  äänestykset ohjaavat Liikkeen politiikkaa. Liikkeellä on myös oma mobiilisovellus, jota on ladattu jo  ennätykselliset yli 6000 kertaa. 

Mikkelin yleinen ilmapiiri on jo pitkään ollut kielteinen. Mikkeliläiset ansaitsevat vastakkainasettelun sijaan  parempaa päätöksentekoa, entistä laadukkaampia julkisia palveluja ja yritysystävällisempää asennetta.  Liike haluaa kehittää Mikkeliä yhdessä kuntalaisten ja yhteistyössä muiden puolueiden kanssa. Mikkelissä  on nyt aika laittaa poliittiset pelit sivuun, ja asettaa politiikan päämääräksi Mikkelin ja sen asukkaiden  elinvoima ja hyvinvointi. 

Liike Nyt Mikkeli ry on perustettu 29.1.2021. Perustajajäseninä toimivat Anna Reponen, Nea Tarvainen ja  Mika Niilo-Rämä. Liike tulee asettamaan Mikkelissä ehdokkaita kevään kuntavaaleihin. Perustajajäsenistä  Anna Reponen ja Nea Tarvainen asettuvat ehdolle kuntavaaleissa. Muita ehdokkaita julkistetaan  myöhemmin.