oqVgdX24

Perussuomalaisten esitys Malmin kentän korvaamisesta kaatui äänestyksessä: “Nyt näimme, ketkä pettivät”

Eilen 3.4. perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen esitti täysistunnossa, että valtio ryhtyisi toimenpiteisiin Malmin lentoaseman korvaavien lentokenttätoimintojen turvaamiseksi pääkaupunkiseudulla. Raatikainen esitti myös, että toimintojen jatkuvuus Malmin lentokentällä on turvattava, kunnes korvaava, vastaavat toiminnallisuudet turvaava lentokenttä on valmistunut.

Tänään 4.4. Raatikaisen ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän yhteinen esitys kaatui äänestyksessä luvuin 113-68.

Esitystä vastaan äänestivät kokonaisuudessaan vasemmistoliitto ja vihreät. Sosiaalidemokraateista vastaan äänestivät kaikki paitsi yksi edustaja. Myös suurin osa kokoomuksesta ja keskustasta äänesti perussuomalasten esitystä vastaan.

– Nyt näimme, ketkä ovat oikeasti lentokenttätoimintojen turvaamisen puolella eivätkä vain lupaile tyhjiä. Turha selittää, jos äänestää kenttää vastaan, Raatikainen toteaa.

– Teot ratkaisevat. Ei se, mitä puppua äänestäjille syötetään varsinkin vaalien yhteydessä. Nyt fakta on se, että vihervasemmisto tuhosi Malmin kentän korvaavat toiminnot. On huomautettava, että suurin osa keskustasta sekä kokoomuksesta antoi vielä kovista puheista huolimatta tukensa vihervasemmistolle! Olemme pettyneitä siitä, ettei tosi paikan tullen kentän puolustajia löytynyt riittävästi eduskunnasta, Raatikainen päättää.