pht1wi2q

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin varapuheenjohtaja Jani Kolehmainen

Yle muutti nettisivustonsa pohjan mustaksi heti, kun Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi varmistui.

Oliko tämä tietoinen ulkopoliittinen kannanotto demokratialle? Jos nämä surureunoiksi muutetut sivustot olivat Ylen virallinen kannanotto demokraattisilla vaaleilla valittua uutta presidenttiä kohtaan, on Yle vaarantamassa maamme virallisen ulkopoliittisen linjan, varoittaa perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin varapuheenjohtaja Jani Kolehmainen.

Kolehmaisen mielestä Yle osoittaa elellään konkreettisesti, ettei se toimi tasapuolisena tiedonvälittäjänä, vaan “punavihreän poliittisen eliitin aktiivisena toimijana”. Kolehmainen laittaisi koko Ylen toiminnan ja rahoituksen jatkamisen uudelleenharkittavaksi.

Ylehän on koko Yhdysvaltain vaalitaistelun ajan törkeästi mustamaalannut ja ivannut Donald Trumpia. Yhtiön linja on ollut yksipuolista Hillary Clintonin ylistämistä.

Jos Yleen olisi ollut uskominen, Yhdysvalloissa ei olisi tarvinnut pitää lainkaan vaaleja, vaan Clinton olisi voitu nimetä suoraan presidentiksi. Onneksi demokratia näytti kyntensä niin gallupeille kuin valtamediallekin, Kolehmainen toteaa.