jussiylitalo

Jussi Ylitalo

Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri ja Suomen Keskustanuoret esittävät tyrnäväläistä Jussi Ylitaloa Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi.

Nyt on luotava uutta innostusta järjestöuudistuksen eteenpäin viemiseksi. Puolueen toimintatapojen täytyy tässä ajassa jatkuvasti luoda nahkansa.

Ylitalon mielestä keskustan tulee säilyä osallistavana kansanliikkeenä, jossa jokaisella jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa puolueen linjaan. Puoluevaltuuston tehtävä on miettiä, miten teemme järjestötyöstä innostavampaa ja vaikuttavampaa, ehdokas linjaa. 

– Jussilla on taito tuoda yhteen erilaisia ajatuksia ja käydä rakentavaa keskustelua. Näitä ominaisuuksia puheenjohtajistosta tulee löytyä. Jussilla on vahva nuorkeskustalainen arvomaailma, keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi korostaa. 

Myös Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Matias Ojalehto tuo esiin Ylitalon yhteistyökykyä. 

– Päämäärätietoista ja suoraselkäistä vaikuttajaa on helppo olla tukemassa puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi, Ojalehto toteaa. 

Jussi Ylitalo on 28-vuotias aluepäällikkö. Hän toimii tällä hetkellä Tyrnävän kunnanvaltuuston varapuheenjohtajana, Keskustan Tyrnävän paikallisyhdistyksen puheenjohtajana ja Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirihallituksen jäsenenä. 

Keskustan puoluevaltuusto kokoontuu 26. – 27.11.2016 Torniossa. Kokouksen asialistalla on muun muassa puoluevaltuuston puheenjohtajiston valinta.