picture-186323-fda67fe61388dda23a6b9c297623d25d

Sosialidemokraattiset opiskelijat SONK ry:n nykyinen puheenjohtaja, YTK, Hanna Huumonen on valittu europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren avustajaksi. Huumonen aloittaa työnsä lokakuun alussa.

”Odotan työltä erittäin paljon. Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä tekemään töitä Euroopan parlamentin demariryhmässä Liisan kanssa. S&D-ryhmä on Euroopan parlamentin toiseksi suurin ryhmä ja ryhmässä on paljon asiantuntemusta minua kiinnostavista asioista”, sanoo Hanna Huumonen.

Jyväskyläläistaustainen Huumonen on SONKin puheenjohtajakautensa aikana saanut paljon aikaan rasismin ja vihapuheen vastaisessa työssä. Huumonen on työssään yhdistänyt poliittisia nuorisojärjestöjä oikealta ja vasemmalta.

”Hanna on työllään näyttänyt esimerkkiä siitä, mitä kansalaisvaikuttaminen 2010-luvulla on. Hannasta saamme erinomaisen vahvistuksen tiimiimme. Olen iloinen, että Hanna aloittaa työt Brysselissä kanssamme”, sanoo Liisa Jaakonsaari.

Liisa Jaakonsaari on Euroopan parlamentin sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan jäsen sekä varajäsen ulkoasianvaliokunnassa.