Olen päättänyt erota Vasemmistoliitto, koska en voi hyvällä omallatunnolla sallia, että vasemmistolaiset jatkuvasti haukkuvat, hyökkäävät ja mustamaalaavat rohkeaa ihmisoikeusaktivisti ja toimittaja poikaani Anter Yasaa.

Anter tekee paljon tämän maan ja sen kansan hyväksi. Hän vaaransi oman turvallisuutensa oikeuden nimissä, ja vasemmistolaiset ja sosialidemokraatit kiittivät häntä sensuroimalla häntä, toivomalla islamistista terroria ja väkivaltaa ja mustamaalaamalla häntä aivan käsittämättömillä tavoilla.

He tekivät hänestä avoimen maalitaulun islamisteille ja terroristeille. Hänen kimppuunsa käytiin kolme kertaa julkisesti islamistien toimesta, ja hänen henkensä on nyt vaarassa. Hän saa päivittäin tappouhkauksia. Olen lukenut kuinka vasemmistolaiset jopa nauravat, kun kotoutunutta ihmisoikeuksia kannattavaa pakolaistaustaista poikaani uhataan kuolemalla ja hän kokee oikeusmurhan vaikutusvaltaisten ihmisten kostotoimista paljastettuaan SDP:n riveistä jihadistikytköksisen, jopa ISIS:n vihasaarnajien kanssa poseeraavan rikollisen.

Eikö Vasemmiston pitänyt olla meidän kotoutuneiden, arvoliberaalien ja oikeudenmukaisten pakolaisten puolella?

Miksi Vasemmistoliiton riveissä on yhä jatkuvasti kasvava määrä jopa sharialakia kannattavia islamisteja?

Äitinä, pakolaisena, feministinä, demokratian kannattajana ja terrorismin vastustajana en voi sallia tätä.

En voi ymmärtää, miten Vasemmistoliiton puolueen jäsenet ja kannattajat, jotka väittävät vastustavansa ISIS:tä ja kannattavansa demokraattisia kurdeja ja pakolaisia, voivat esittää tällaisia epäinhimillisiä toivomuksia pakolaiselle, demokratian, ihmisoikeuksien ja naisten oikeuksien kannattajalle sekä puolustajalle, joka vastustaa islamismia ja terrorismia ja tuo julki rikoksia ja rikollisia, joita kukaan muu tässä maassa ei uskalla tehdä.

Olen erittäin pettynyt omaan puolueeseen ja minua kaduttaa että olen koskaan kerännyt ääniä tällaiselle puolueelle ja sen kannattajille. Aion myös jatkossa pitää huolen ettei Suomen kurdiyhteisö enää äänestä Vasemmistoliittoa, kunnes puolue ja sen kannattajat pyytävät virallisesti anteeksi vuosien epäoikeudenmukaisuudesta, islamisteille maalittamisesta ja mustamaalamisesta Anterille.